Кристен Стюарт преживява на цигари и енергийни напитки

Pinterest LinkedIn +

Близки на актрисата Кристен Стюарт споделиха пред медиите, че тя се е отдала на нездравословна "диета", чието меню съдържа енергийни напитки, цигари и от време на време някой чипс.

След скандала с изневярата ѝ с режисьора Рупърт Сандърс миналия месец, младата актриса е в депресия и въобще не полага усилия на се грижи за себе си.

"Тя се крие в дома на приятел продуцент в Лос Анджелис и изглежда бледа и изтощена. Всеки път, когато някой я накара да хапне нещо, дори малка купичка със супа, тя или казва, че преди малко е яла, което не е вярно, или че й се гади и няма шанс да погълне каквото и да е. Кристен е съкрушена и достигна дъното. Донякъде тя преживява на цигари и Ред Бул, за да се самонакаже", споделя още източник, близък до звездата.

Освен това актрисата избягва да се появява на публични места. Тя отмени участието си като водеща на церемония на MTV, където трябваше да си партнира с половинката си Робърт Патинсън, и дори не се появи на премиерата на филма On the road, в който последно участва.

Сподели.