Кристен Стюарт – фатално секси на корицата на януарския V Magazine (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Звездата от блокбъстър поредицата The Twilight Saga - Кристен Стюарт - изпълнява първостепенна роля и в първия брой на V Magazine за 2013 г. 22-годишната актриса приковава погледите върху корицата на списанието, на чиито страници е поместено интервю с нея, придружено с още няколко фотографии на Inez & Vinoodh.

"Осъзнах, че може и да успееш да се затвориш за живота, ако се обградиш със стени, но това съвсем не е лесно. Не можеш да виждаш през хората, не можеш да виждаш отвъд, нито пък вътре. Така че с времето загърбих страховете си и започнах да се чувствам доста комфортно. Продължвам да твърдя, че не става дума за това да станеш безстрашен, а просто да прегърнеш страховете си и да ги обърнеш в своя полза", коментира Стюарт, която изпълнява водеща роля и в киноадаптациите по приказката на Братя Грим за Снежанка (Snow White and the Huntsman) и на прочутия роман на Джак Керуак "По пътя" (On the Road), излезли на голям екран през 2012 г.

Освен с кино изявите си, които я направиха най-касовата актриса в американския боксофис (Twilight: Breaking Dawn Part 2, On the Road и Snow White and the Huntsman генерираха общо $1.2 млрд.), през изминалата 2012 г. Стюарт неизменно фокусира вниманието върху себе си с превратностите в личния си живот. Тя се замеси в любовен триъгълник, изневерявайки на Робърт Патинсън с режисьора на Snow White – Рупърт Сандърс, и след като призна публично стореното, се раздели с екранния си партньор в The Twilight Saga.

През 2013 г. Стюарт няма да бъде видяна в нито една нова продукция, като единственият предстоящ филмов проект, в чийто се очаква тепърва да се снима, е продължението на Snow White and the Huntsman.

Сподели.