Крисчън Бейл и Брадли Купър са неузнаваеми в първи кадри от American Hustle

Pinterest LinkedIn +

Един от най-очакваните филми до края на 2013 г. безспорно е драмата American Hustle, режисирана от Дейвид О. Ръсел (David O. Russell).

Докато все още предстои да бъде показан официален трейлър на филма, то вече са налице първи кадри от него, които очаквано загатват за 80-те години на 20-ти век.

И на двете снимки присъства Крисчън Бейл (Christian Bale), който, верен на себе си, е почти неузнаваем - леко оплешивяващ, леко напълнял и с кафяви слънчеви очила и златни накити по себе си.

На един от кадрите до него е Брадли Купър (Bradley Cooper), който е с нехарактерна за него къдрава коса, а на другата снимка се вижда Ейми Адамс (Amy Adams), чиято героиня е любовница с персонажа на Бейл.

Историята във филма се развива именно през 80-те и е базирана на случая Abscam - истинска история за агенти на ФБР под прикритие, които имат за задача да изкоренят корупцията от Конгреса на САЩ.

В актьорския състав са още Дженифър Лоурънс (Jennifer Lawrence), Робърт Де Ниро (Robert De Niro), Джеръми Ренър (Jeremy Renner) и др.

Световната премиера на American Hustle e на 13 декември 2013 г., като за широката публика филмът ще е достъпен на 25 декември 2013 г.

Сподели.