Крисчън Бейл е твърдо против идеята да изиграе Батман отново

Pinterest LinkedIn +

Крисчън Бейл (Christian Bale) напълно естествено е един от най-обсъжданите актьори за ролята на Батман в предстоящия филм на DC Comics - Justice League.

И въпреки че слухът, че той ще облече отново черния костюм, е много разпространен, Бейл недвусмислено даде да се разбере, че участието му в ролята на Черния рицар е изключено.

"Имахме невероятен късмет, че направихме цели три филма за Батман. Това е достатъчно. Не трябва да ставаме алчни.", казва актьорът пред EW.

Той допълва, че с Кристофър Нолан (Christopher Nolan) никога не са предполагали, че ще стигнат до третия филм, тъй като режисьорът в началото е планирал само Batman Begins.

Относно множеството слухове около ангажиментите му към Justice League Крисчън Бейл казва, че досега не е говорил с абсолютно никого по темата и няма представа откъде са тръгнали те. Въпреки че е против идеята да се превъплъти отново в Брус Уейн обаче, актьорът споделя, че очаква с нетърпение завръщането на Батман.

Зак Снайдър (Zack Snyder) и Дейвид Гойър (David Goyer) вече работят по сценария на Man of Steel 2 (Човек от стомана 2), като засега липсват подробности кога DC Comics ще се заемат с Justice League, който беше планиран за 2015 г.

Сподели.