Крис Браун е секси и напълно откровен за Billboard (Снимки и видео)

Pinterest LinkedIn +

Хип-хоп звездата Крис Браун (Chris Brown) грее на корицата на последния брой на списание Billboard.

25-годишният изпълнител споделя за изданието какви поуки си взе след престоя в затвора, как успява да продължи напред, след като личният му живот е обект на постоянно внимание, и дали хората някога ще спрат да коментират връзката му с Rihanna.

Крис Браун има доста избухлив характер, като това е една от причините, поради които често има проблеми със закона. През юни 2014 г. той бе осъден на 131 дни зад решетките, но беше освободен след три седмици престой.

"Пораснах, като разбрах кое е важното. Осъзнавайки, че съм човек като всички останали. В крайна сметка постигаш смирение. Благодарен си за всичко.

И бургерът е хиляда пъти по-вкусен, когато си навън", допълва закачливо Крис, който е и изключително талантлив танцьор.


Никоя известна личност не е застрахована от постоянното наблюдение на стотици папараци и любопитните погледи на феновете, които понякога са вманиачени по любимците си.

"Не всеки ме харесва и съм напълно наясно с това. Докато харесвам себе си и музиката си, съм добре. Хората ще продължават да говорят, каквото си искат. Не съм искал да върна времето. Животът е приключение, от което трябва да се учим, и аз го правя. Не се нервирам. Така че просто остави живота да върви."


През 2009 г. американецът преби тогавашното си гадже – сексапилната барбадоска певица Rihanna. Този случай коства на Крис доста поети работни ангажименти, появите му в публичното пространство драстично намаляха, а хитовете му не се пускаха по радиостанциите.

"Докато правиш нещо добро, хората винаги ще припомнят отминали или отрицателни събития. Ако гледаш концентрирано напред, няма да има значение мнението на хората", заявява звездата.Сподели.