Game of Thrones с Крис Браун? Виж новото видео на Afrojack - As Your Friend (ft. Chris Brown)

Pinterest LinkedIn +

Пилотният сингъл от шестия студиен албум на Крис Браун - X - ще излезе на пазара на 1 април 2013 г. – премиерната дата за Европа на третия сезон от Game of Thrones. Дали съвпадението е случайно? Може би не съвсем…

Новото видео на Afrojack към клубния хит As Your Friend, в който участва и Браун, навежда на мисълта, че един от двамата (или може би и двамата) е фен на хитовата филмова адаптация по романите на Дж. Р. Р. Мартин.

Клипът дебютира в YouTube на 29 март и бе промотиран от Vevo със следната публикация във Facebook: "Game of Neon Thrones: With some vocal help from Chris Brown, Afrojack reigns supreme in this bizarre realm".

Макар и доста модифициран, емблематичният трон на владетелите на Вестерос действително присъства във видеото към As Your Friend наред с много други аналогии с митичния средновековен свят на "Песен за огън и лед". 

Дали с тази определено изненадваща кинематография As Your Friend ще се реализира по начин, отговарящ на стандартите на Крис Браун и Afrojack, предстои да стане ясно.

Междувременно на 1 април феновете на мултиплатинения R&B изпълнител ще могат да се сдобият с първия сингъл от X - Fine China. Самият албум се очаква на пазара през есента на 2013 г.


Сподели.