"Котаракът в чизми" посрещна лично гостите си на българската премиера на филма

Pinterest LinkedIn +

След като посети Англия, Русия, Франция, Италия, Бразилия, Австралия и много други места по света, Пух, звездата от филма "Котаракът в чизми" 3D, посрещна лично гостите на гала премиерата в популярен столичен мол, сред които беше и актьорът Георги Стоянов, българският глас на Хъмпти Дъмпти.

На специално събитие с фотосесия, феновете на пухкавия Дон Жуан се снимаха с него и си тръгнаха с истинска снимка за спомен. На сцената в мола най-малките почитатели на Пух се включиха в част от приключенията, в които техният любимец се впуска в първия си самостоятелен филм за голям екран. Фехтовка с рапири, котешки латино танци на децата от "Роберта балет" и усмихнати котешки муцунки създадоха вълнуваща атмосфера преди прожекцията на филма.

Преди "Котаракът в чизми" 3D да се появи на всички триизмерни кино екрани за Коледа, Пух ще се отбие в още два големи български града - в Стара Загора на 17 декември и в Русе ден по-късно.

Ако все още се чудите кой е този симпатяга с шапката и чизмите, ще ви кажем само, че далеч преди да се срещне с Шрек, прословутият боец, любовник и разбойник - Котаракът в чизми се превръща в герой, чиято история вече може да научите от големия екран.

Пух се впуска в приключение с отраканата Кити Лапичката и с "мозъка" на компанията Хъмпти Дъмпти, за да спаси родния си град. Това е истинската история за Котката, Мита, Легендата и.... Чизмите.

С гласовете на любими актьори ще чуем на български и героите от филма - Пух (Стоян Алексиев), Кити (Михаела Тюлева), Хъмпти Дъмпти (Георги Стоянов), Джак (Стефан Сърчаджиев), Джил (Светлана Бонин), Имелда (Симона Нанова) и Команданте (Петър Калчев). Филмът тръгва предпремиерно у нас от 9 декември, а официалната му премиера е на 23 декември 2011 г. 


Сподели.