Корумпирани ченгета (The Son of No One)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2011, 90 мин. Режисьор: Дито Монтиел Сценарист: Дито Монтиел С участието на: Чанинг Тейтъм, Ал Пачино, Кейти Холмс, Рей Лиота, Жулиет Бинош, Трейси Морган и др. Екшън, трилър, криминален

За филма:

Един от независимите американски режисьори Дито Монтиел създава сложен полицейски екшън, в чийто каст се отличават холивудската легенда Ал Пачино (Al Pacino), половинката на Том Круз - Кейти Холмс (Katie Holmes), Рей Лиота (Ray Liotta) и Жулиет Бинош (Juliette Binoche).

За главната роля, сценаристът и режисьор наема голямата надежда на новото филмово поколение - Чанинг Тейтъм (Channing Tatum), познат ни от заглавия като The Eagle и мюзикъл поредицата Step Up. Това е трети съвместен филм за двамата след дебютния за Монтиел - A Guide to Recognizing Your Saints, адаптация по неговите собствени мемоари от 2003 година за детството му в Астория, Куинс и не по-малко успешния Fighting.

Историята:

Джонатан Уайт става ченге, за да може да осигури лечението на малката си дъщеричка, болна от епилепсия. Скоро е назначен в Куинс - квартала, в който е израснал. Тайната за едно убийство на двама души по време на детството му, в което по всяка вероятност са замесени и полицаи, заплашва да разруши семейството и живота му.


Сподели.