A ако не помниш последните 5 години от живота си?! Чанинг Тейтъм и Рейчъл МакАдамс в The Vow

Pinterest LinkedIn +

Животът ни е изпълнен със спомени, които го осмислят и превръщат в едно неповторимо изживяване. Но какво би се случило, ако един ден се събудиш… и не помниш нищо от това, което си преживял през последните пет години?!

Поднесена изцяло в контекста на любовта, драмата The Vow ще разчувства всички онези почитатели на романтиката и седмото изкуство, които все още не могат да забравят филми като "Тетрадката" (The Notebook) и "Когато един мъж обича една жена" (When a man loves a woman).

Главните роли в продукцията на режисьора Майкъл Съси (Michael Sucsy) са поверени на две имена, които са добре познати на феновете на жанра - Чанинг Тейтъм (Channing Tatum) и Рейчъл МакАдамс (Rachel McAdams). Двамата пресъздават историята на влюбени съпрузи, претърпели тежка катастрофа, след която тя не познава човека, когото е обичала.

Компания на Чанинг Тейтъм и Рейчъл МакАдамс в каста правят звездите Сам Нийл, Джесика Ланг и Скот Спийдман.

Ще съумее ли той да се пребори отново за любовта й и ще мине ли по същия път, който вече веднъж е извървял?! Филмът The Vow излиза на екран на 10 февруари 2012 година, а дотогава ви предлагаме трейлъра му, с който да установите дали това заглавие е за вас...


Сподели.