Korn се присъединяват към Moby и Carl Cox на EXIT 2009

Pinterest LinkedIn +

Американската ню метъл група Korn ще вземе участие в 10-то юбилейно издание на музикалния фестивал в Сърбия - EXIT. Участието на легендарната банда ще се състои на 10 юли в Нови Сад.

Музикалният фестивал EXIT ще отпразнува своята 10-годишнина между 9 и 12 юли, с концерти на групи и изпълнители като Moby, Madness, Kraftwerk, Arctic Monkeys, Dynamite MC и др.

Сред представителите на международната електронна сцена, които също ще се включат във форума, са имена като Carl Cox, Dubfire, Green Velvet, John Digweed и Sasha.

На EXIT 2009 обаче по всяка вероятност няма да участват български групи, за разлика от миналогодишното издание на фестивала, когато на сцената се качиха Остава и D2.

Наскоро английският вестник Times класира EXIT в списъка на 20-те най-добри летни музикални фестивали в Европа, сред които нареди и българския Spirit of Burgas. През 2007 г. форумът в Сърбия бе избран за най-добър европейски фестивал на годишните UK Festival Awards.

Американската ню метъл банда Korn е сформирана през 1993 г. и има издадени 8 албума, продадени в над 30 милиона копия по целия свят. Музикантите са носители на две награди "Грами" и още четири номинации за престижните статуетки.

Сподели.