Korn правят чартърен презокеански полет с 40 свои фена от Европа

Pinterest LinkedIn +

Броени дни преди рилийза на дългоочаквания им нов албум "See You on the Other Side" Korn буквално ще преведат феновете си от другата страна, в случая - на Пасифика.

Това ще се случи на 29 ноември - деня на уникалния концерт, който групата ще изнесе в Ню Йорк, а щастливците ще бъдат изтеглени в игра на MTV Европа.
 
24 ноември е крайният срок за участие в играта, след който 40 ентусиасти и фенове от 7 европейски държави, невключващи България, ще заминат за Лондон, откъдето ще излетят за САЩ на борда на чартърен полет, в компанията на всички членове на Korn. Освен 7-часовия полет те ще имат възможността да станат свидетели на специалния предпромоционален концерт, който култовата група ще изнесе в Hammerstein Ballroom.
 
В този си вид - с включена уникална продукция, създадена специално за шоуто - събитието няма да бъде повторено повече. "Това е шоу, което ти се случва веднъж в живота и или ставаш част от него, или не", обяснява Джонатан Дейвис (Jonathan Davis), фронтменът на Korn, с които и българската публика осъществи непосредствен контакт на концерта на групата у нас по-рано т.г. В Hammerstein тя ще представи песните от седмия си студиен албум - "See You on the Other Side". Гигът ще бъде излъчен в половинчасов спешъл по MTV 2 на 3 декември, с повторение на 6 декември, когато трябва да излезе албумът.
 
"Обмисляхме да направим нещо подобно от известно време", казва Дейвис. "Обсъждахме възможността да наемем самолет и да свирим над територията на 8 различни държави в рамките на 24 часа, но и това да вземем с нас известен брой фенове на специално шоу е готино. " Китаристът на групата, Мънки  (James "Munky" Shaffer) добавя: "За нас това е просто още един начин да се сближим с феновете си и да им докажем, че ни пука за тях и все още са важни за нас. Те са се посветили на Korn и ни обичат и ние искаме да отвърнем на тази обич".
Сподели.