Константин – Обади ми се

Pinterest LinkedIn +

Новият, пети поред албум на известния поп-фолк изпълнител Константин излиза на музикалния пазар като коледен подарък за феновете на този стил. Албумът се казва "Обади ми се" и съдържа 12 песни.

Първото парче от албума е баладата "Обади ми се", с която Константин се обърна към Райна няколко дни, след като тя напусна Vip къщата, за да й покаже колко много му липсва. В новия проект са включени и две дуетни изпълнения с поп-фолк звездата Райна – любимата на Коцето. Това са баладата "Ти си ми всичко" и най-новото парче на влюбената двойка "Ние знаем как".

Съвсем ново и различно звучене има едно от парчетата в албума, носещо заглавието "Магия". С него Константин изненадва с различно от типичното за поп-фолк жанра звучене. Музиката и аранжимента на тази песен са дело на Явор Русинов от Булгаро.

Последният трак определено е повлиян от преживяванията на Константин в риалити шоуто "Vip Brother". Във видеоклипа могат да се видят известните личности, станали приятели на певеца след престоя в къщата – Дим Дуков (яхнал колелото на пощальона Пейо) и Митьо Пищова (прекръстен от Коцето на Митьо Питона). Текстът на това парче е дело на един от сценаристите на "Шоуто на Слави" - Теньо Гогов.

Траклист:

1. Обади ми се
2. Кой живее в гаража
3. Ще те върна в първи клас
4. Ние знаем как
5. Магия
6. Ти си ми всичко
7. Обречен на теб
8. Съблечи ме сега
9. Опасно сладък случай
10. Любов без билет
11. Толкова лъжи
12. Ще те върна в първи клас (ремикс)

Албумът е на българския музикален пазар от Орфей Мюзик.

Сподели.