Фолк-звездата Константин и Бат Сали стават колеги в ново TV шоу

Pinterest LinkedIn +

Седмичното предаване "Караоке в събота вечер" е ново музикално шоу, което стартира по Нова телевизия на 10 февруари и ще се излъчва всяка събота вечер. Водещ ще бъде победителят от първия сезон на VIP Brother в България - поп-фолк звездата Константин, който в момента репетира новото си амплоа в студио.

Шоуто има състезателен характер: два отбора в ще се опитват да познаят и изпеят повече песни от опонентите си. Абсолютни аматьори ще изпълняват известни чужди и български парчета, а отборите от по две популярни личности ще се опитват да познаят песента и да я довършат с помощта на бенда в студиото. Музикалното състезание ще протича в три кръга, а на финала от отбора-победител ще бъде излъчен само един караоке-шампион на седмицата.

Всяко издание на "Караоке в събота вечер" ще приключва с аматьорско изпълнение на Бат Сали (на снимката) - първият ром, обитавал къщата на Big Brother в България.

Предаването е направено по лиценз на "Сони" и е един от успешните музикални формати, които се правят в света. Шоуто се излъчва в страни като Германия, Дания, Швеция, Норвегия, Финландия, а отскоро и в съседна Сърбия.
Сподели.