Концерт на Six Feet Under и "Cunning Stunts" на Metallica във “Фрактура”

Pinterest LinkedIn +

Концерт на Six Feet Under и DVD-то "Cunning Stunts" на Metallica, ще бъдат част от материалите, включени в предаването за рок и метъл музика по телевизия ММ – “Фрактура” тази неделя, 24 април.


Дет-метълите Six Feet Under ще могат да се видят с лайв-изпълнение на няколко парчета, направено по време на американското им клубно турне през 2003 г.

Ще бъдат показани и кадри от световно турне Load/Re-Load на Metallica, състояло се през 1996 г. Материалът е взет от наскоро излязлото у нас концертно DVD на бандата - "Cunning Stunts", а един от зрителите на “Фрактура“ ще може да стане и негов притежател.

За първи път у нас ще бъде излъчена песен на Metallica, в изпълнение на Dream Theater, заедно с вокалиста на Napalm Death – Барни. Уникалният кавър на “Damage Inc.”, чийто запис е рядка колекционерска собственост, е направен в малък клуб през 1995 г.

В предаването премиера ще имат и новите клипове на Machine Head, My Darkest Hate и Jackfrost. Място ще намерят клипове и концертни материали на Black Label Society, Megadeth, Suffocation, Soilwork, Pantera, Ozzy Osbourne. Последният ще бъде видян в концертно изпълнение на песента „Crazy Train“, заедно с групата си, по това време в състав Зак Уайлд (Zakk Wylde), Робърт Трухильо (Robert Trujillo) и Майк Бордин (Mike Bordin).

Предаването “Фрактура” се излъчва по телевизия ММ всяка неделя от 22:00 ч., с пълно повторение във вторник от 01:00 ч.
Сподели.