Коледа 2017: Чорапите са най-модерният и желан подарък

Pinterest LinkedIn +

Ето как чорапите се завърнаха победоносно на сцената на коледните подаръци.

Чорапите винаги са били сред подаръците, които създават противоречиви чувства и странни реакции. Всеки от нас е бил свидетел на тях, а по всяка вероятност и сам е имал повод да ги изпита. И въпреки това те си остават едни от най-практичните и приятни изненади, които човек може да получи навръх Коледа. 

Дори не е нужно да се питаме защо, този казус е ясен като бял ден. Чорапките внасят комфорт, който не може да се мери с нищо на този свят. Те са абсолютният символ на бягството ни от сивото ежедневие. С тях веднага правим асоциация с уюта на дома ни, с топлината и усещането за близост. Днес не е нужно да си разменяме вълнени чорапи и да сме ги плели ръчно, за да покажем уважение, както години наред са го правили бабите ни. 

Ето как тези творения се превърнаха в най-модерния и желан подарък през 2017

1. Появиха се Free Range Socks – с характерен креативен дизайн, изработени специално да предизвикат възхищение и радост в очите на получателя си. Чорапките имат три тематични варианта: за купонджиите и лудите глави, за бохемите и оптимистите, за пътешествениците, които винаги търсят нови хоризонти. 

2. Чорапи и касичка в едно

Съдбата на кутийката, с която връчвате милия си жест, не е в кофата за боклук. Тя има страхотно предназначение, превръщайки се в ефектна касичка, с която да се спестяват средства за следващите цели и приключения. Разбира се, стига да сте спрели избора си на уникалните чорапи Free Range Socks

3. Естествени материи

Въпрос, който не търпи да бъде подценяван. Това го знаят най-добре онези от вас, които по-скоро ще скочат с парашут, отколкото да обуят чорапи от изкуствена материя. Висококачественият пениран памук, който се влага в създаването на Free Range Socks, гарантира повече мекота, здравина и защита от изпотяване. Мечтата на любителите на чорапи, които не ни карат да настръхваме, когато се налага да ги слагаме на краката си.  

4. Универсален размер, осигурен от неповторима еластичност 

Употребата на материя, която е едновременно фина и силно еластична, има редица преимущества за собствениците на чорапките на 2017-та. С тях не е нужно да изпадате в детайли и да се чудите кой ли номер носи бъдещият им ползвател. Те са универсални и ще паснат на всеки. Край на дилемите и притесненията.

5. Мост между поколенията

Чорапите като подаръци живеят нов живот, без да им се налага да възкръсват, защото никога не са спирали да вдъхновяват желанията по Коледа. Те са като мост между поколенията, съчетали от една страна своята обикновена роля – да сгряват краката ни през зимата, заедно с оригиналните идеи и послания, вложени днес в тях. Сега чорапките са много актуални, но те все така продължават да показват и отношение. Специално отношение, с което може трайно да очаровате и да се настаните в сърцата на хората, на които ги дарявате. Чорапите са трогателен, завладяващ и вълшебен подарък! А нали именно Коледа е най-точното време за провокиране на искрено вълнение? 

Сподели.