Събуй чорапите си и попитай Мадона в Instagram (#‎AskMadonna‬ Official Promo)

Pinterest LinkedIn +

Мадона, с какви чорапи си обута в момента? А с какви чорапи беше обута, докато записваше Rebel Heart? А как гледаш на секса с чорапи (не, не, имаме предвид дали оставаш с чорапите или ги събуваш)? И така нататък... можете да я попитате още дали би изплела чорапи за внуците си, въпреки че, честно казано, сме готови да се обзаложим, че вече го е обмисляла и някой ден ще го превърне в индустрия...

От друга страна нямаме ни най-малка идея какви въпроси би искала да й бъдат зададени на 10 март по време на ексклузивната среща на Мадона с феновете й в Instagram за Q&A, обвързан с рилийза на новия й албум Rebel Heart.

Това, което се знае, е, че ще избере няколко и ще им отговори лично пред камерата, след което ще сподели клиповете с армията си от фенове в Instagram и Facebook.

За да се включите в сесията, качете своето видео с въпрос (и/или провокация) към Кралицата на попа в Instagram страницата си най-късно до 4 часа след полунощ на 9 срещу 10 март 2015 година с хаштаг #AskMadonna. Най-продаваната изпълнителка на XX век ще се включи, за да отговори на въпросите, които е избрала, около 1 часа след полунощ на 10 срещу 11 март (часовете и датите се отнасят до нашия часови пояс).

"Бъдете изобретателни, бъдете забавни, покажете истински Rebel Heart и бъдете в очакване на неочакваното", подсказват правилния подход от щаба на Мадона.

PS: Гледайте промо видеото в началото на страницата, както и разпространения само няколко часа преди него клип по-долу, за да направите връзка между историята с чорапите и предстоящото събитие.


Сподели.