Чорапи с пет пръста Injinji – подарък за ходилата!

Pinterest LinkedIn +

В случай че се нуждаете от чорапи за йога, чорапи за бягане или чорапи с пет пръста за обувки тип Vibram five fingers, то пазарът предлага много и различни опции. Един бранд обаче се откроява качествено от всичко, което се предлага в този сегмент, и това са чорапи с пет пръста Injinji.

Ако не практикувате бягане, не сте спортист или пък планинар, брандът Injinji едва ли ще ви говори нещо, а името му ще ви звучи почти толкова екзотично, колкото самата идея да носите чорапи с пет пръста в ежедневието.

Недоверието на хората към този тип чорапи е сходно с отношението на мнозина към компресиращи чорапи, например – и в двата случая използването на тези видове чорапи изглежда излишно скъпа екстра. Но когато опитате едния или другия продукт, буквално веднага може да усетите позитивите за собствените си крака.

Пречупите ли стереотипа и обуете ли веднъж чорапи с пет пръста Injinji, трудно можем да повярваме, че няма да се пристрастите към тях. Защо сме толкова убедени? Защото, внимание, те наистина са изключително качествени, а цената им (между 25-30 лева) оправдава всяка една стотинка!Със сигурност сравняването на обикновени чорапи с пет пръста от сергията (в общия случай за 2 лева) с такива Injinji е все едно да сравните Трабант с Мерцедес, при положение че и двете представляват автомобил. Или например село Mечка с град София, при положение че и двете представляват населено място. Разбирате идеята!

Ако до момента сте опитвали някъде някакви подобни чорапи, но никога досега не сте "обували" краката си в Injinji – все едно не сте се докосвали да подобен продукт. Ако пък до момента чорапи с пет пръста ви се е струвало излишна екстравагантност – доверете ни се, това няма нищо общо с действителността. 

В този смисъл ние ще ви дадем насока, без да налагаме мнение. Поръчайте и ги носете по време на бягане, йога, фитнес, планинарство и дори у дома! Релаксирайте и подарете удоволствие за пръстите и ходилата си!


ЗА ДАМИ: Injinji Performance Run Women’s 2.0 – бягане, йога, разходка, за вкъщи – Виж тук


ЗА МЪЖЕ: Injinji Performance Trail 2.0 – планинско бягане, за излет в планината – Виж тук


УНИСЕКС: Injinji Performance Run 2.0 – за лек джогинг, фитнес занимания, за вкъщи – Виж тук

Сподели.