"Колдплей" май се влюбват: чуйте новия им сингъл с безумното заглавие "feelslikeimfallinginlove"!

Pinterest LinkedIn +

"feelslikeimfallinginlove" е първият трак от предстоящия десети албум на групата

Британците от "Колдплей" ("Coldplay") зарадваха феновете си с новия сингъл „feelslikeimfallinginlove“. Парчето, което излиза у нас благодарение на "Орфей мюзик" (изключителен лицензиант на "Warner Music" за България), е продуцирано от Макс Мартин (Max Martin).

“feelslikeimfallinginlove” е първата песен, издадена от предстоящия нов албум на групата – “Moon Music”, който ще излезе на 4 октомври 2024 г. Албумът, който беше анонсиран по-рано тази седмица, ще постави нови екологични стандарти: всяка плоча е направена от 100% рециклирани пластмасови бутилки (девет броя). Той е наличен за предварителна поръчка на EcoCD, EcoRecord LP и дигитално.

На 29 юни "Колдплей" ще бъдат хедлайнери на известния рок фестивал "Гластънбъри" ("Glastonbury Festival") за рекордния пети път.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.