Кой посини окото на Джон Сноу в McDonald's и защо сме благодарни за това

Pinterest LinkedIn +

Джон Сноу не знае нищо? Кит Харингтън определено има какво да ви разкаже! Шести сезон вече е в историята и е време един от любимците ни от Game of Thrones да ни разкаже за живота си извън седемте царства. Ако имате няколко свободни минути, чуйте разказва на Кит за предисторията на прослушването му за ролята на Джон Сноу и разберете защо McDonald's може да бъде опасно място. "Трябваше да пазя тази огромна тайна от всички – и от приятелите, и от семейството ми", споделя Харингтън, визирайки изненадващото развитие на сериала, смъртта и възкръсването на новия крал на Севера. "Няма нищо по-страшно от това да се събудиш в света на Game of Thrones гол, а всички погледи да са приковани в теб." От интервюто ще разберете и кога е рожденият ден на Кит и защо актьорът твърди, че не получава достатъчно внимание... Странно изказване за човек, играещ главна роля в един от най-великите сериали в историята!

Джон Сноу не знае нищо? Кит Харингтън определено има какво да ви разкаже!

Шести сезон вече е в историята и е време един от любимците ни от Game of Thrones да ни разкаже за живота си извън седемте царства.

Ако имате няколко свободни минути, чуйте разказва на Кит за предисторията на прослушването му за ролята на Джон Сноу и разберете защо McDonald's може да бъде опасно място.

"Трябваше да пазя тази огромна тайна от всички – и от приятелите, и от семейството ми", споделя Харингтън, визирайки изненадващото развитие на сериала, смъртта и възкръсването на новия крал на Севера.

"Няма нищо по-страшно от това да се събудиш в света на Game of Thrones гол, а всички погледи да са приковани в теб."

От интервюто ще разберете и кога е рожденият ден на Кит и защо актьорът твърди, че не получава достатъчно внимание... Странно изказване за човек, играещ главна роля в един от най-великите сериали в историята!


Сподели.