Кой маже Мис България 2020 с масла в Гърция?

Pinterest LinkedIn +

Скандалната Мис България 2020 няма търпение да открие летния сезон. Венцислава е отишла на почивка в Гърция, където безцеременно показва прелестите си. Миската повиши градуса с провокативните снимки от плажа, които са като извадени от филм за възрастни.

Напоследък около Тафкова се заговори за евентуалната й връзка с бившия на Емануела – Мартин Елвиса, но красавицата отрече да е имала интимни отношения с Мартин. Явно тези скандали не се отразяват на Венцислава, която се разхлажда по гръцките плажове.

Чернокосата Венцислава е с много светла кожа и споделя, че много лесно изгаря на слънце и за нещастие имала проблеми с придобиването на тен през летния сезон. Явно затова подготовките при нея почват от рано и по план, за да не се изпържи като рак. Поради тази причина тя била в крак с новостите и споделя, че използва специално натурално био олио за тяло, с което се фука.

Друг въпрос обаче мъчи последователите на Венцислава – кой е човекът, пред когото Тафкова позира толкова интимно? След като отрече слуховете за връзка, последователите се питат в чия компания е отишла на море?

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.