Кой е Рами Малек – актьорът, който влиза в образа на Фреди Меркюри

Pinterest LinkedIn +

Актьорът от хитовия сериал "Mr. Robot" Рами Малек ще се превъплъти в образа на Фреди Меркюри в биографичния филм за легендарния фронтмен на група "Queen" и първите кадри изглеждат наистина обещаващи. Лентата, озаглавена "Бохемска рапсодия", трябва да бъде в кината през декември 2018 г.

Може да има повече от година до премиерната дата, но днес твърде много се усеща интересът към продукцията. А една от причините е, че главната звезда в нея е непозната за широката публика. За ролята на Фреди Меркюри той се преборва с Бен Уишоу и Саша Барън Коен, а вече е разпространен и първият официален кадър на лентата.

Ако се вгледате в 36-годишният актьор, може да разпознаете в него Елиът Алдерсън – младия, затворен в себе си програмист от "Mr. Robot", който през нощта се превръща в непроследим хакер, или пък стеснителния Кени от комедийния ситком "Войната вкъщи". 

Рами се ражда през 1981 г. в Лос Анджелис в семейството на египтяни четири минути преди на бял свят да се появи и еднояйчният му близнак Сами. Сами днес е учител. Детството на Рами е спокойно и щастливо, учил е в гимназията, посещавана от Кирстен Дънст и Рейчъл Билсън.

Кариерата му на актьор започва през 2004 г. с малка роля в поредицата "Момичетата Гилмор". Две години по-късно се снима редом до Бен Стилър в "Нощ в музея" в ролята на фараон Акменра. Можем да го видим и в продълженията от 2009 г. и 2014 г. В биографията му могат да се забележат участия и в "Жажда за скорост", в минисериала на Стивън Спилбърг "Пасифик", в "Лари Краун" и други.

Сподели.