Кит Харингтън от Game of Thrones: Избързах с първия си път

Pinterest LinkedIn +

Със сигурност женската част от феновете на хитовия сериал Game Of Thrones (Игра на тронове) обожава Джон Сноу. Кит Харингтън, който влиза в ролята на новия Крал на Севера, разкри пред списание Elle как е изгубил девствеността си, при това без да спестява детайли.

Първият път на 30-годишния актьор е бил по време на едно от неговите тинейджърски партита. Кит смята, че не е изчакал достатъчно и го е направил прекалено рано. На въпроса какво разбира под прекалено рано и дали това е на около 13-годишна възраст, примерно, отговорът на звездата е: "Не е далеч от истината".

"Според мен и аз, и момичето го искахме. Или изчакваш и го правиш когато трябва, или си още млад и решаваш да действаш от раз, колкото да знаеш, че си го направил."

Снимка, публикувана от Sophie Turner (@sophiet) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Ранната загуба на девствеността не е попречила по никакъв начин на любовния живот на звездата. "Беше доста лесно да хлътна по Роуз Лесли", признава той. Двамата се запознават на снимачната площадка и сега са заедно.

Колкото до въпроса защо Game of Thrones е любимият му проект, в който участва, Кит пояснява: "Защото Исландия е изключително красива, защото Северното сияние е вълшебно и защото там се влюбих."

Jon Snow Ygritte

Сподели.