Кит Харингтън: Мисля, че Джон Сноу скоро ще прави секс

Pinterest LinkedIn +

Превъплъщавайки се в един от главните персонажи в хитовия сериал на HBO Game of Thrones и касовата хорър лента Silent Hill: Revelation 3D, британският актьор Кит Харингтън в съкратени срокове се превърна в холивудска звезда и обект на засилен медиен интерес.

Едно от многото потвърждения в подкрепа на това твърдение е скорошното му интервю за Variety, в което той разкрива в какъв филм мечтае да се снима, какво би работил, ако не беше станал актьор и какво предстои на героя му от Game of Thrones – Джон Сноу.

"Проектът-мечта за мен е да участвам във филм на братя Коен. Обожавам историите и персонажите, които те създават", споделя 26-годишният Харингтън, който в края на 2013 г. ще може да бъде видян в приключенското фентъзи The Seventh Son на Сергей Бодров.

Това е едва вторият му филм, а дебютната му роля е именно тази на Джон Сноу, чийто първи сезон бе излъчен премиерно през 2011 г.

"Винаги съм си мислел, че ще стана журналист и изобщо не съм допускал, че актьорството може да стане моя професия – виждах го единствено като хоби".

След като завърши Central School of Speech & Drama в Лондон обаче, той получи главната роля в постановката War Horse на National Theater и попадна в полезрението на филмовите продуценти.

"Обичам тази роля, а и той е велик герой", сподели още Харингтън за Джон Сноу. "Мисля, че при него нещата отиват към това скоро да прави секс, което също е доста приятно", допълни незаконният наследник на лорд Нед Старк, който след заминаването си от Зимен Хребет се присъединява към Нощната стража, за да се изправи срещу опасностите и суровата зима, властващи отвъд Вала.

Сподели.