Кирстен Дънст и Джеси Племънс продължават култовия сериал Fargo с втори сезон

Pinterest LinkedIn +

Макар премиерата на Fargo S02 да е насрочена за есента на 2015 г., от екипа вече сформират актьорския състав, който ще вземе участие в новия сезон. Първите две имена, за които е официално потвърдено, че влизат в продукцията, са Кирстен Дънст и Джеси Племънс.

Двамата получават поддържащи роли в новите епизоди на сериала, чието действие ще се развива през 1979 г. в Сиукс Фолкс, Южна Дакота. Основната сюжетна линия на предстоящите епизоди бе подсказана още по време на първия сезон на шоуто, когато Лу Солверсън разкри ужасяващ случай, който все още го преследва.

Кирстен Дънст ще бъде Пеги Блумквист - "козметичка с мечти, свързани с големия град, която се опитва да разбере коя е в действителност и какво иска всъщност, докато се бори с обществените очаквания."

Джеси Племънс е нейният съпруг Ед – работник в месарница, който "иска да бъде опора на жена си в себепознанието, макар да не го разбира съвсем."

Наскоро бе пуснат слух, че Джефри Донован и Ник Оферман също са в процес на преговори за евентуално участие в сериала, но до момента от FX не са излезли с официално потвърждение на тази информация.

Първи сезон на сериала беше с Мартин Фрийман, Алисън Толман и Били Боб Торнтън начело и веднага събра много фенове и похвали от критиката.

На 11 декември 2014 г. официално бяха обявени номинациите за наградите "Златен глобус" 2015 и продукцията е претендент в цели четири категории с пет номинации - Най-добър мини-сериал, Най-добра актриса в мини-сериал за Толман, Най-добър актьор в мини-сериал и за Фрийман, и за Торнтън, както и Най-добър поддържащ актьор за Колин Ханкс.

Сподели.