Кире, Кире ко става ман?! Или нова нестандартна порция от Стоян Роянов Ya-ya

Pinterest LinkedIn +

Един от необичайните родни изпълнители Стоян Роянов Ya-ya пред Avtora.com за новото му парче "Кире, Kире".

"В основата на тази песен е Киро доктора, чиято мечта е да се пенсионира на Копакабана. Затова и пея: Кире, Кире ко става ман, дей го пътя за Копакабан?! Парчето е хумористично и е за всеки един човек на име Кирил", каза за Avtora.com Стоян Роянов.

Автор на текста и музиката на "Кире, Kире" е самият Ya-ya, а аранжиментът е дело на Мага. Парчето се сдоби и с видеоклип, режисиран от Александър Сано-Среброто.В анимираната лента Стоян Роянов си партнира с две момичета, които за наша изненада, не са разкрили пищни форми, а са облечени в... народни носии.

"Така е решил Среброто, дошло му е от сърцето и стомаха, между трета и четвърта чакра. Все пак сме българи, носиите са важен елемент от нашата култура и традиции"Стоян Роянов разкри, че работи по няколко нови проекта, за които обаче предстои да стане ясно през 2010 година.

"В духа на Коледа, на читателите на Avtora.com желая да намерят малко повече търпение и любов към ближния, и да запазят емоционалния си заряд. Нека да не се ядосваме за глупости и да пазим енергията си само за положителни мисли, тъй като животът ни е кратък!"

Гледай видеото към "Кире, Кире":Автор: Любомила Бучинска, buchinska@avtora.com

Сподели.