Kingston KitSound – когато размерът има значение

Pinterest LinkedIn +

Когато правите парти на открито, добрият саунд е от основна важност. Все пак, ако сте се събрали повече хора, ще е добре всички да чуват музиката. А това е един от тези случаи, в които размерът има значение.

На тези страници сме ви представяли какви ли не варианти за озвучаване сред природата – от такива със слънчево захранване до почти неунищожими. Но не и нещо подобно на това, което предстои. Този продукт със сигурност ще спре погледите ви, докато се мъчите да разберете що за чудо е той.

Не се мъчете, ние ще ви кажем - KitSound Kingston Bluetooth Sound System (цена 599 лв.) е безжичен спийкър, който може да се ползва с различни мобилни устройства и може да ви бъде полезен, ако планирате парти на открито, например. Създателите му явно са се водили от мисълта, че ако нещо трябва да се направи, то по-добре е да се направи мащабно.


KitSound е портативна саунд система само в най-общия смисъл на думата. Първо на първо - тежи 12 килограма, а на размери е колкото среден по големина куфар. За по-лесно пренасяне си има колелца и прибираща се телескопична дръжка, точно като чанта за път.

Можеш да купиш КitSound от ТУК с доставка до 24 часа!

От Kingston казват, че относно дизайна и функционалностите на спийкъра са се водили от спонтанните карибски улични партита. Не бихме могли да потвърдим каква е ситуацията в Карибите, но ако някой донесе такова нещо на нашата улица, купонът е гарантиран. На първо място, към KitSound можете да вържете всякакво Bluetooth устройство, а ако имате някой от новите продукти на Apple, можете да използвате Lightning порта.


Освен тонколоната в долната част KitSound има и най-различни екстри в горната, най-значимата от които е 3-каналният миксер, с който отговорникът по озвучаването може да раздвижи нещата на партито. Вградената батерия издържа до 5 часа, което не е кой знае колко предвид размера на джаджата, и все пак би трябвало да ви е достатъчно.

Общо взето, няма кой знае какво да се каже за KitSound – това е продукт, който върши едно нещо, но го върши добре. Пък дано на всеки се отвори възможност да си го занесе на Карибите и да провери какво е положението с партитата там.

Купи KitSound Kingston Bluetooth Sound System ТУК


Сподели.