Кийра Найтли с Адам Ливайн, Марк Ръфало и Cee Lo Green в Can a Song Save Your Life

Pinterest LinkedIn +

Номинираните за Оскар актьори Кийра Найтли и Марк Ръфало ще си партнират с носителите на Грами Адам Ливайн (Maroon 5) и Cee Lo Green (Gnarls Barkley) в музикалната пълнометражна драма Can a Song Save Your Life

Филмът разказва историята на млада жена, която пристига в Ню Йорк, за да се реализира като певица, заедно със своя дългогодишен приятел (Ливайн), споделящ амбициите й. Когато той успява да пробие без нея, Грета (Найтли) е напълно обезсърчена, докато една вечер не се запознава с музикален продуцент (Ръфало), впечатлен от таланта й, след като я чува да пее в бар.

Green, който участва и в предстоящия Sparkle с покойната Уитни Хюстън, ще влезе в образа на Troublegum – хип-хоп звезда, работил в началото на кариерата си с героя на Ръфало.

Освен вече изброените имена, част от актьорския състав на Can a Song Save Your Life са и двукратно номинираната за Оскар Катрин Кийнър (Being John Malkovich, Into the Wild) и звездата от номинирания за десет награди на Филмовата академия уестърн на братя Коен True Grit - Хайли Стайнфелд (също номинирана за Оскар).

Режисьор и сценарист на проекта е ирландският филммейкър Джон Карни – създателят на музикалната драма Once, донесла Оскар за Най-добра песен на Глен Хансард и Маркета Ирглова.

Сподели.