Beyonce публикува писмо-трибют към Майкъл Джаксън

Pinterest LinkedIn +

По повод тригодишнината от смъртта на Краля на попа, американската R&B изпълнителка публикува писмо на официалния си сайт, в което изказва признателността си към Джаксън.

"Когато навлизах в бизнеса, първият ми продуцент ме караше да гледам изпълненията на живо на Майкъл Джаксън (Michael Jackson) на Who's Loving You", са встъпителните думи в писмото на Beyonce.

Who's Loving You е песен, изпълнена от Jackson 5, в която 11-годишният Майкъл Джаксън участва заедно с братята си.

"Не знам как, но той успяваше да изрази повече емоция от възрастен човек. Беше толкова чисто и първично чувство... Нещо божествено", продължава тя.

"Майкъл ме научи, че понякога трябва да пренебрегнеш техниката и да забравиш какво е редно да правиш. Ако се почувстваш неловко, тогава слушай вътрешното си усещане и просто се отпусни."

"Майкъл Джаксън ме промени и ми помогна да се превърна в артиста, който съм в момента" - пише за финал певицата. "Благодаря ти, Майкъл!"

Наскоро Beyonce бе избрана за участие в анимационния филм на 20th Century Fox - Epic, заедно с рапъра Pitbull, Стивън Тайлър (Steven Tyler) от Aerosmith, Колин Фарел (Colin Farrel) и други. Премиерата на филма е насрочена за 24 май 2013 г.


Сподели.