Kiiara представи "Open My Mouth" – водещ сингъл от предстоящия ù дебютен албум. Чуйте го!

Pinterest LinkedIn +

Младата "Chop-Pop принцеса" Киара (KIIARA) представи новата си песен и клип "Open My Mouth", която е и водещ сингъл от нейния дебютен албум, очакван тази есен. 

24-годишната певица е и автор на песента, която създава заедно с Ейми Алън (Amy Allen), Скот Харис (Scott Harris), Иън Къркпатрик (Ian Kirkpatrick) и Джо Ландън (Joe London). Парчето впечатлява с това, че размива границите между жанровете.

"Изкуството е отворено за интерпретации, така че, докато някои ще слушат песента и ще я приемат на базата на връзките, които са имали през живота си, за мен тази песен е за връзката, която имам със себе си... През целия си живот страдам от проблеми с менталното здраве. Чувствала съм се сама, чувствала съм се накарана да мълча, чувствала съм страх. За мен тази песен е за това да можем да застанем лице в лице с тези реалности и да си кажем нещата. Чувствам се страхотно да се отворя и най-накрая да кажа моята истина и се надявам, че правейки това, мога да окуража други да свалят гарда и да направят същото, така че да не се чувстват толкова сами и безпомощни", казва Киара по повод новото си парче. 

В съпътстващото видео, режисирано от Джулиана Карпино (Juliana Carpino), може да се видят модели от актуалната есенно-зимна колекция на дизайнера Кристиян Кауън (Christian Cowan).

"Open My Mouth" излиза след хита на Киара от 2018 г. "Messy", който надхвърли 50 милиона стрийма и получи възхвала от критиката. По-рано тази година сингълът "Heavy", който е нейната златна колаборация с "Linkin Park", ù спечели номинация за "Топ рок песен" на наградите на "Billboard" за 2018 г.

Припомняме, че дебютният сингъл на младата певица – "Gold" – който проби и в Топ 5 на класацията на "Billboard" за поп песни и се сдоби с мултиплатинен сертификат. В биографията на 24-годишната певица вече фигурират звездни колаборации с едни от най-големите играчи от поп, EDM, рок и хип-хоп сцената, включително Ty Dolla $ign и Future ("Darkside"), David Guetta, Dimitri Vegas, Like Mike ("Complicated") и др.


Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.