Kid Rock спря рекламата и продажбата на секс касета

Pinterest LinkedIn +

Рок-рапърът Kid Rock успя да издейства съдебна забрана за рекламирането и продажбата на вече прословутата секс касета, на която той и бившият вокалист на Creed Скот Стап (Scott Stapp) правят секс с 4 жени след концерт в Маями.

Според агенция Reuters, временната ограничителна заповед е издадена от федералния съдия  John Feikens и забранява на  World Wide Red Light District, които пуснаха и секс касетата на Парис Хилтън (Paris Hilton), да рекламират или продават видеото с Кид Рок.

По-късно тази седмица ще се състои и съдебно заседание, на което най-вероятно съдията ще издаде постоянна заповед по искане на адвокатите на Кид Рок, според които касетата нарушавала запазената марка и личната неприкосновеност на звездата.
 
Адвокатът на Кид Рок, Майкъл Новак, казал пред Reuters, че касетата най-вероятно е заснета след концерта на клиента му и Creed през декември 1999 г.
 
Според  World Wide Red Light District, които пуснаха откъс от записа на сайта си, те получили касетата от неизвестно трето лице. На записа се виждат горещи сцени между двамата музиканти и 4 стриптизьорки в тур автобус.

Сподели.