Киаран Хиндс ще е Кралят отвъд Вала в Game of Thrones S03

Pinterest LinkedIn +

Ирландският актьор Кийрън Хиндс (Ciaran Hinds) ще се превъплъти в ролята на Манс Райдър, Кралят отвъд Вала, в третия сезон на култовия фентъзи сериал на HBO – Game of Thrones ("Игра на тронове").

Макар много от новите актьори за трети сезон да бяха обявени на тазгодишния Comic-Con: San Diego, актьорът зад Манс Райдър, който е и един от най-интересните персонажи в предстоящия сезон, беше оставен за по-късно.

Манс е бивш служител на нощния страж, който е избягал отвъд Вала и е обединил племената диваци под свое командване, за да нападнат заедно Седемте кралства. В трети сезон историята на Манс ще е пряко свързана с тази на Джон Сняг, изигран от Кит Харингтън (Kit Harington).

Киаран Хиндс е познат на феновете на сериалите на HBO oт историческата поредица Rome, в която той изигра брилянтно ролята на Юлий Цезар. Хиндс ще се присъедини към вече потвърдилите участие в трети сезон Клайв Ръсел (Clive Russell), Натали Еманюел (Nathalie Emmanuel), Макензи Крук (Mackenzie Crook), Томас Броуди-Сангстър (Thomas Brodie-Sangster) и др.

Трети сезон на Game of Thrones започва през март 2013 г.

Сподели.