Нов мини spin-off на Doctor Who предшества предстоящия седми сезон на сериала

Pinterest LinkedIn +

Само няколко дни остават до премиерата на новия седми сезон на култовия sci-fi сериал Doctor Who. Като награда за дългото чакане обаче, феновете на сериала ще могат да се насладят на мини поредица, посветена на последните придружители на Доктора, наречена Ponds Life.

Сравнително краткотрайният спин-оф ще се състои от пет клипа, по един за всеки ден до премиерата на новия сезон, като те ще се фокусират върху Ейми Понд и съпруга й Рори, които са последните придружители на Доктора по време на пети и шести сезон от възраждането на сериала през 2005 г.

"Pond Life предлага страхотната възможност да наваксате със случващото се с Ейми и Рори след края на изминалия шести сезон. Мини сериалът започва със семейство Понд в дома им и ни дава представа какво става, когато Доктора се появява и изчезва от живота им”, коментира специалната поредица сценаристът й Крис Чибнол.

Всичките пет епизода на Pond Life ще са свободни за гледане на официалния сайт на BBC One, които излъчват и Doctor Who.

Първи епизод на седми сезон на Doctor Who, Asylum of the Daleks, ще се излъчи на 1 септември (събота), като новите епизоди ще са последните приключения на главния герой с Ейми и Рори преди идването на нова придружителка, в чиято роля ще влезе Джена Луис-Колман.

Сподели.