"Kia" подготвя малък SUV за милениъли

Pinterest LinkedIn +

"Kia" публикува първи скици на нов модел, който е насочен специално към т.нар. милениъли – хората родени през част от 80-те и 90-те години на 20-ти век. Моделът е малък SUV, който е вдъхновен от прототипа SP Signature Concept, но с известни промени.

"Kia" представя новия SUV като "глобален модел", но засега не планира да го продава в Европа. Въпреки това той е важен за компанията, защото според информация на "Autocar", новият SUV ще постави началото и основите на следващата ера в дизайна на автомобилите на "Kia".

Моделът все още си няма официално име. От компанията казват, че той ще има "модерен и градски дизайн" и "ще отговаря на уникалните предпочитания и нужди на милениъл поколението". Това предполага специфични функции и екстри и по-голям фокус над технологиите, но повече подробности липсват на този етап.
Сподели.

Относно автора

Занимавам се активно като автор и репортер изцяло в сферата на технологиите от лятото на 2005 г. насам. Работил съм за няколко популярни специализирани издания, например сп. Digital, както и като репортер за в. Капитал и dnevnik.bg.