Кевин Спейси влиза в клиника

Pinterest LinkedIn +

Кевин Спейси потърси професионална помощ, след като няколко души го обвиниха в сексуално посегателство.

"Господин Спейси отделя необходимото време за лечение и преоценка на случващото се. Друга информация няма да бъде разпространявана", заяви представител на холивудската звезда пред списание "Us".

Новината идва дни след като актьорът Антъни Рап заяви публично, че по време на парти в Ню Йорк през 1986 г. е бил жертва на агресивния Спейси. Тогава Рап е бил на 14 години, а Спейси − на 26. Скоро след това Спейси поднесе извиненията си в пост в Туитър, който беше отречен от мнозина, които сметнаха, че той се опитва да отвлече вниманието от случая със сексуалното посегателство, признавайки че е гей.

Друг гвоздей в ковчега на известността на Спейси е информацията, която дойде от "Netflix", че хитовият сериал с участието на Спейси "Къща от карти" ще бъде прекратен след своя шести сезон именно заради постъпките на актьора в миналото. 

Сподели.

Относно автора

Страстен любител на литературата, особено на класически произведения. Запален фен на музиката и киното. Филолог, с няколкогодишен опит в писането на материали за онлайн и печатни издания.