Изрязват сцените с Кевин Спейси от "Всички пари на света"

Pinterest LinkedIn +

Историческо развитие на секс скандала с Кевин Спейси – екипът зад новия филм, в който се снима актьорът, реши да изреже всички сцени с него.

В лентата на Ридли Скот "Всички пари на света", която трябва да бъде на екран след около месец (на 22 декември 2017), актьорът ще бъде заместен от Кристофър Плъмър.

Плъмър ще заснеме сцените заедно със звездите Мишел Уилямс и Марк Уолбърг. Ридли Скот обеща, че премиерата ще се състои на посочената вече дата.

"Всички пари на света" хроникира истинското отвличане на Джон Пол Гети III.

По-рано Кевин Спейси бе уволнен от сериала "Къща от карти". Новината дойде дни след като актьорът Антъни Рап заяви публично, че по време на парти в Ню Йорк през 1986 г. е бил жертва на сексуалните желания на агресивния Спейси. Тогава Рап е бил на 14 години, а Спейси − на 26.

В отговор Кевин Спейси написа съобщение в "Туитър". В него той заяви, че е "повече от ужасен да чуе тази история" и че няма спомен за нея, но ако действително е било така, поднася искрените си извинения на Рап за "изключително неуместното си пиянско поведение".

58-годишният Кевин Спейси е носител на две награди "Оскар" за участието си във филмите "Американски прелести" и "Необичайните заподозрени" и на награда "Тони" за постановката "Изгубени в Йонкърс".

Сподели.