Кевин Костнър е ужасяващия "Дявол" в новия сериал "Хетфилд и Маккой"

Pinterest LinkedIn +

Холивудската звезда Кевин Костнър (Kevin Costner) ще пренесе таланта си на малкия екран в най-новия сериал на канала History - "Хетфилд и Маккой" (The Hatfields and McCoys). Продукцията се съсредоточава върху истинската история за легендарната вражда между две фамилии в края на 19 век, довела до смъртта на над 10 души.

Действието се развива в периода 1878 - 1891 г., когато семейство Хетфилд от Западна Вирджиния се изправя срещу Маккой от Хентъки и сблъсъкът води до редица убийства и палежи.

Костнър ще се превъплъти в персонажа на Уилям Хетфилд, наричан от мнозина "Дявола". Изпълнителен продуцент на заглавието ще е Лесли Грийф, който помним от работата му над "Уокър, тексаския рейнджър" (Walker, Texas Ranger) и Word of Honor.

Премиерата на сериала ще е през 2012 година, като се очаква минисериите да бъдат посрещнати със завиден интерес от аудиторията, особено след бума, който предизвика предходната продукция на History - скандалния The Kennedys с Кейти Холмс (Katie Holmes) и Грег Киниър (Greg Kinnear).

Сподели.