Kenny G включва София в концертно DVD

Pinterest LinkedIn +

Носителят на награда "Грами" - Kenny G ще включи кадри от първия си концерт в София в ново концертно DVD, което ще издаде след края на настоящето си турне. Шоуто на световноизвестния саксофонист ще се състои на 1 май в зала 1 на НДК.

В албума, освен моменти от концерта у нас, ще бъдат включени и кадри от изявата на Kenny G в лондонската зала Royal Allbert Hall.

В София именитият саксофонист пристига с още петима музиканти, с които свири повече от 20 години.Звездният състат включва пианистът и кийбордист Robert Damper, китаристът John Raymond, басистът Vail Johnson, перкусионистът Ron Powell и барабанистът Daniel Bejarano.

За концерта на 1 май в зала 1 на НДК, Kenny G пристига с чартърен полет от Букурещ, а веднага след това отлита за Истанбул. Програмата му е запълнена с участия в Германия, Полша, Холандия и мащабна обиколка в САЩ.

Kenny G, който е един от най-продаваните изпълнители в света и е известен със страстта си към голфа и летенето, има специално отношение и към здравословната храна. За престоя си в София, саксофонистът е поръчал на домакините от Жокер медиа, предимно свежи салати и плодове, ядки, мед и чай.

Билети в мрежата на Ticketstream Bulgaria

Сподели.