Кен Джонг от Community и The Hangover с главна роля в нов медицински ситком

Pinterest LinkedIn +

Фантастичният комик Кен Джонг (Ken Jeong), най-известен с ролите си в Community и The Hangover (Последният ергенски запой), ще изиграе главната роля в новия ситком Dr. Ken.

Според Deadline медицинският комедиен сериал ще се излъчва по NBC и е вдъхновен от живота на самия актьор, който преди да започне да играе в киното и телевизията е бил лицензиран терапевт в Калифорния.

Сценарист на пилотния епизод е Джаред Стърн (Jared Stern), който наскоро работи по комедията с Оуен Уилсън (Owen Wilson) и Винс Вон (Vince Vaughn) - The Internship (Стажанти).

В случай че Dr. Ken бъде одобрен за пълен сезон, а Community подновен за шеста година (малко вероятно, но с този ситком винаги има изненади), то Кен Джонг ще трябва да балансира между двете продукции, които вероятно ще се излъчват по едно и също време от годината.

Пети сезон на комедийната поредица за колежа Грийндейл ще дебютира на малкия екран в началото на 2014 г., като още един от главните ѝ актьори - Доналд Глоувър (Donald Glover) - съкрати екранното си време в нея до пет епизода.

Така титулярни актьори остават Джоел Макхейл (Joel McHale), Алисън Бри (Alison Brie), Дани Пуди (Danny Pudi) и Джилиън Джейкъбс (Gillian Jacobs).

Сподели.