Кейт Мидълтън очаква близначки

Pinterest LinkedIn +

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън е бременна с еднояйчни близнаци. Резултатите от ултразвука показват, че бебетата ще са момичета, твърдят таблоидите на Острова.

Все още не е ясно как ще се казват бебета. Според източници, близки до кралската двойка, родителите са направили списък, в който фаворити са имената Виктория, Алис, Оливия, Александра и Елизабет.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън съобщили радостната новина първо на майката и на сестрата на херцогинята. В кралското семейство вече има две деца − двегодишната принцеса Шарлот и четиригодишният принц Джордж.

В първите месеци на тази бременност херцогинята страдаше от силна токсикоза и поради тази причина не се появяваше на официални мероприятия. Тя пропусна дори и първия учебен ден на престолонаследника Джордж, което се превърна в световна новина.

След първия триместър от бременността си обаче Кейт Мидълтън отново е под светлината на прожекторите − тя успя да посети три официални събития. На 10 октомври например херцогинята присъства на приема в Бъкингамския дворец, посветен на Деня на психическото здраве.


Сподели.

Относно автора

Мария Иванова е журналист с богат опит в бизнес и новинарски издания. Работила е последователно във вестник Монитор, списание b2b Magazine, Livenews.bg, Livebiz.bg и други медии. Съчетава работата в Avtora.com с позицията на главен редактор на образователния портал Uchi.bg. Пише още в Pixelmedia.bg и други издания. Обича да чете, да танцува, да спортува и да пътува.