Кейт Бекинсейл по стъпките на Шарън Стоун в римейк на култовия "Зов за завръщане"

Pinterest LinkedIn +

Британската звезда Кейт Бекинсейл (Kate Beckinsale) получи предложение да се присъедини към актьорския състав на новия римейк на хитовата фантастика от 1990 година - "Зов за завръщане" (Total Recall). В оригинала, дело на скандалния режисьор Пол Верховен и една от най-скъпите продукции за онези времена, участие взеха все още не особено известните Арнолд Шварценегер (Arnold Schwarzenegger) и Шарън Стоун (Sharon Stone), в чийто именно персонаж се очаква да се превъплъти Бекинсейл.

Този път, зад реализацията на проекта застава Лен Уайсман (Len Wiseman), за който се говори, че е "дал рамо" на британката пред кандидатурите на имена като Даян Крюгер (Diane Kruger), Джесика Бийл (Jessica Biel), Ева Грийн (Eva Green) и Ева Мендес (Eva Mendes), тъй като двамата се познават отлично от съвместната си работа над култовата фентъзи сага "Подземен свят" (Underworld).

Самият филм "Зов за завръщане" е по мотиви от "Ние можем да си спомним всичко вместо вас" на Филип К. Дик и разказва за млад мъж, живеещ в 2048 г., който неочаквано разбира, че всичките му спомени са измислица, вкарана в съзнанието му чрез имплантиран в мозъка чип.

Сподели.