Колин Фарел и Кейт Бекинсейл по стъпките на Арнолд Шварценегер и Шарън Стоун в "Зов за завръщане"! Виж кадри, постери и трейлър!

Pinterest LinkedIn +

Невероятно атрактивен актьорски състав в изключителен римейк - така можем да опишем с няколко думи какво ни очаква в средата на август, когато по екраните ще се завърти новаторската версия на класиката в sci-fi жанра - "Зов за завръщане" (Total Recall).

Макар оригиналът от 1990 г. с Арнолд Шварценегер (Arnold Schwarzenegger) и Шарън Стоун (Sharon Stone) да бе явление за времето си, то и 22 години по-късно, интерес към римейка съвсем не липсва. Парадът в каста започва холивудският секссимвол Колин Фарел (Colin Farrell), на който партнират Джесика Бийл (Jessica Biel), Кейт Бекинсейл (Kate Beckinsale), Итън Хоук (Ethan Hawke), Брайън Кранстън (Bryan Cranston) и др.

Зад реализацията на филма пък застава калифорниецът Лен Уайзман (Len Wiseman), познат от работата си над "Подземен свят" (вече се досещате как Бекинсейл се оказа с преимущество пред конкуренцията за главната женска роля), който ще има много тежката задача да бъде сравняван с легендата Пол Верховен (Paul Verhoeven).

Самият филм "Зов за завръщане" е по мотиви от "Ние можем да си спомним всичко вместо вас" на Филип К. Дик и разказва за млад мъж, живеещ в 2048 г., който неочаквано разбира, че всичките му спомени са измислица, вкарана в съзнанието му чрез имплантиран в мозъка чип. Официалната световна премиера на Total Recall е на 3 август, в България го чакаме две седмици по-късно. Дотогава - традиционната порция кадри, постери и re-cut трейлър. 


Сподели.