Кейт Бекинсейл и Ник Нолти с роли в драмата The Trials of Cate McCall

Pinterest LinkedIn +

Кейт Бекинсейл (Kate Beckinsale) и Ник Нолти (Nick Nolte) стават част от актьорския състав на драмата The Trials of Cate McCall.

Режисьор на филма ще е Карън Конкрийф (Caren Moncrieff), имаща зад себе си трилъра The Dead Girl, а финансирането ще се осъществява от Sunrise Pictures и Pitbull Pictures, които ще се обединят за продуцирането на лентата.

Кейт Бекинсейл ще влезе в ролята на бивша прокурорка, която се отказва от кариерата си след като става зависима от наркотици. За ролите на Ник Нолти и Джеймс Кромуел (James Cromwell), който също ще участва в драмата, все още не се знае нищо.

Последните филми, в които Бекинсейл участва, са "Контрабанда" (Contraband) и "Подземен свят 4: Пробуждане" (Underworld: Awakening), които бяха повече екшън-ориентирани. Следващата лента, в която можем да видим актрисата е римейкът на sci-fi екшъна – "Зов за завръщане" (Total Recall), където тя си партнира с Колин Фарел (Colin Farrell) и Джесика Бийл (Jessica Biel), докато Ник Нолти ще участва в криминалния Gangster Squad.

Сподели.