Кейсове Maserati за iPhone 6 – още от най-доброто

Pinterest LinkedIn +

Понякога дадена марка е толкова силна, че само споменаването й събужда у нас помисли за стил и висока класа. А когато две такива марки се съчетаят в един продукт, комбинацията е разбиваща.

Преди време ви представихме серията дизайнерски калъфи за iPhone Maseratiлицензирани кейсове на италианския производител на автомобили, които (подобно на самите коли от марката) ни оставиха без дъх. Имаме добра новина – серията има нови попълнения, вече за най-новия смартфон на Apple.

На първо място това е Maserati Line (цена 59 лв.). Той запазва изчистения външен вид на предишната версия, като на гърба си има единствено логото на луксозния автомобил и цветовете на италианското знаме. По стилно от това – здраве му кажи.

Кейсът е изработен по специална технология за постигане на перфектната матирана повърхност, която е не само изключително приятна на допир, а и доста удобна. Материалът, от който е направено калъфчето, не се плъзга и стои стабилно в ръката ви. Направо няма да ви се иска да го пуснете.

Както всички качествени кейсове, и Maserati Line е с Edge функционалност – ръбовете му са над самия дисплей, така че няма опасност да надраскате телефона, дори да го поставите на груба повърхност с екрана надолу. Отворът на камерата е достатъчно голям за безпроблемно снимане, дори и със светкавица.

За тези от вас, които търсят максимален лукс за своя основен спътник в живота (за телефона говорим), най-подходящ е коженият флип кейс Maserati Folio MS (цена 99 лв.). Той е съвсем ново попълнение в серията, а при производството му са съчетани най-добрите технологии, използвани за създаването на предишните модели.

Предната част на калъфа е изработен от алкантра – материал, твърде сложен за обяснение на тези страници, но можете да ни вярвате, когато казваме, че е свръхизящен. Освен това всеки един калъф на Maserati се прави ръчно, като се обръща внимание и на най-малкия детайл – за колко други продукта можем да кажем същото?

Хоризонталният флип дизайн, подобен на портфейл, е доста удобен, като на практика не е нужно да вадите телефона от калъфа, за да го използвате. Голямата здравина и лесният достъп до всички бутони на смартфона го превръщат в перфектния аксесоар за всеки iPhone.

Купи Maserati Line (тъмносин) ТУК 

Купи Maserati Line (черен) ТУК 

Купи Maserati Line за iPhone 6 Plus (черен) ТУК 

Купи Maserati Folio MS (черен) ТУК 

Купи Maserati Folio MS за iPhone 6 Plus (черен) ТУК

Сподели.