"Като две капки вода 2015": Ненчо Балабанов с победа, Криско в образа на Емил Димитров

Pinterest LinkedIn +

Четвъртият лайф на шоуто "Като две капки" беше открит от актрисата Мая Бежанска. Преди да се присъедини към журито, актрисата влезе в образа на малката Крисия, която представи България на музикалния конкурс Eurovision. Водещите Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека подкрепиха изпълнението й на песента "Детска планета", превъплъщавайки се в близнаците Хасан и Ибрахим Игнатови, които акомпанират на Крисия.

Милена Маркова-Маца откри шоуто, влизайки за около три минути в образа на Михаил Боярский. Руснакът е познат на широката публика с участието си в лентата "Д`Артанян и тримата мускетари" от 1978 г.

Ненчо Балабанов, който за втори пореден път грабна голямата награда на вечерта, имаше за задача да представи испанската звезда Енрике Иглесиас, като изпя хита му Hero.

Благодарение на водещата Деляна Маринова-Джуджи и парчето The Loco-motion посрещнахме на сцената австралийката Кайли Миноуг. А поп звездата Madonna беше представена от Нона Йотова.

Азис влезе в кожата на диско дивата от 80-те години Sabrina.

"Това ти беше най-добрата имитация във всяко отношение", възкликна Хилда Казасян за цялостното представяне на поп фолк певеца.

Жана Бергендорф се превъплъти в Лили Иванова, изпълнявайки хита й "Осъдени души".

"За мен ще бъде чест, ако успея поне малко да се доближа до него", заяви Криско по повод имитацията си на Емил Димитров и припомни, че на 30 март 2015 г. се навършват 10 години от смъртта на легендарния изпълнител.

Маги Джанаварова помогна на Филип Аврамов да се слее с образа на 100 Кила.

"Малко по-обрано трябваше да е движението", посъветва Фънки актьора.

Сподели.