"Като две капки вода 2015": Криско пропя, Ненчо Балабанов като Икебаната грабна победата на вечерта

Pinterest LinkedIn +

За пореден път участниците в "Като две капки вода 2015" ни направиха свидетели на удивителните предизвикателства, пред които се изправиха, пресъздавайки образите на популярни изпълнители.

Криско смая журито с изпълнението си на Aisha на Cheb Khaled, като получи положителна оценка дори от Фънки.

Нона Йотова изпълни парчето A Little Party Never Killed Nobody на Fergie, което е и саундтрак към лентата The Great Gatsby.

Филип Аврамов превзе сцената в образа на уелсеца с невероятен глас Том Джоунс. Милена Маркова-Маца беше истинска двойничка на Кейти Пери, а водещата Деляна Маринова-Джуджи ни забавлява с образа на Kaoma.

Жана Бергендорф плува в собствени води, пресъздавайки Стивън Тайлър – вокалиста на рок бандата Aerosmith.

"Много беше добра тази вечер", коментира Хилда Казасян.

Образът на Деян Неделчев-Икебаната не само не затрудни актьора Ненчо Балабанов, но и му донесе победата на вечерта. "Знаех, че си добър, но ти си изключително добър", възкликна Маги Халваджиян.

Азис отново спечели аплодисментите на публиката. Поп фолк звездата изпя "Черно и бяло" на Георги Христов, но въпреки старанието си не получи одобрението на Фънки.

Четвъртият член на журито за вечерта беше Кралят на рокендрола Елвис Пресли, представен от Иво Танев. За пореден път Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека разсмяха всички в залата. Водещите представиха по изключително атрактивен начин песен на руския поп дует t.A.T.u., който стана изключително популярен с хитовото си парче "Я сошла с ума".

Сподели.