"Къртицата": Валери Божинов влезе в Базата

Pinterest LinkedIn +

Нападателят на българския национален отбор по футбол и играч на италианския Виченца - Валери Божинов - изненада съпругата си Николета Лозанова и останалите участници в първия сезон на "Къртицата", появявайки се в Базата на четвъртия ден от старта на реалити формата.

27-годишният спортист предизвика еуфория у поомърлушената Николета, която се хвърли на врата му и побърза да го разходи из 681-ва година. "Как те пуснаха", не спираше да се вълнува плеймейтката.

Извън любовта на Николета и Валери страстите продължават да се вихрят между участниците и "хулигана" Денис Родман. След връщането му в Базата, която предишната вечер изпотроши, звездата на Chicago Bulls организира вечеря, с която искаше да се извини на Групата за поведението си. Но това беше за кратко.

След като изнесе урок как се прави шоубизнес, Родман не изневери на нрава си и започна да се заяжда с Николета Лозанова.

Всеки ден участниците ще попълват дневници, в които ще записват изводите от своето разследване, чиято цел е разконспирирането на Къртицата? Именно тези дневници ще спасяват заподозрените от елиминации.

Сподели.