"Къртицата": народът срещу Денис Родман, Христо Стоичков му даде ценни съвети

Pinterest LinkedIn +

Денис Родман бе подложен на изключително сериозни нападки и психологически анализи от страна на водещи, гости и участници по време на третия Live в "Къртицата" на 28 март.

Причина за това беше невъздържаното поведение на баскетболната звезда предишната нощ, когато под влияние на алкохола Родман изтръгна всички камери от апартамента си в Базата и отправи неприлични предложения към три от дамите в шоуто - Емануела, Марина и Миглена. Повече за инцидента тук>>

"Не аз започнах купона снощи. Дойдох тук, за да се забавлявам. Сега всички участници се опитват да изглеждат по-въздържани, защото имат махмурлук.

Това е игра. Не го приемайте толкова лично. Аз не съм станал известен със скандали. Станах известен с много труд. Грижа се за децата си, както и вие. Не съм лош човек и не ме приемайте по този начин", обясни Денис Родман, който непредвидено изяви желание да се включи в предаването и в знак на извинение подари ракия на 19-те участници.

От своя страна те споделиха гледната си точка за случилото се, като не скриха своето разочарование от отношението на баскетболиста към тях.

Гости на Андрей Арнаудов бяха Христо Стоичков, Десислава, Емил Кошлуков и Мартин Захариев. Водещият на "Факторът Кошлуков" изрази съмненията си към спортните успехи на Денис Родман с думите "Кой беше ти бе, сульо?".

"Благодаря, че ме върнахте в България", заяви Денис Родман, след като се присъедини към тях в студиото, а на Десислава каза: "Ако аз бях твой мъж, никога нямаше да те накарам да плачеш".


В типичния си стил пък Христо Стоичков коментира събитията в шоуто и сподели:

"Обичам България, защото съм се родил тук, защото постигнах на-големите си успехи като футболист тук. Гордея се, че съм българин и винаги ще защитавам нашия авторитет. Вярвам в младото българско поколение".

Христо Стоичков не пропусна да даде и няколко ценни съвета на Денис Родман - според него, бидейки в чужда държава, баскетболистът следва да запамети няколко изречения на български език, да научи повече информация за страната ни и да облече народна носия.

В епизода на 28 март 19-те участници се изправиха пред първото си предизвикателство - скок с бънджи, но мисията беше обявена за неуспешна, след като повечето от тях отказаха да го сторят и паричната сума отиде на сметката на Къртицата.

Първият скандал в шоуто също е налице - между Жени Калканджиева и Любомир Жечев.

Сподели.