"Къртицата": прасета и зеленчуци посрещнаха 19-те участници, Денис Родман в king size лукс

Pinterest LinkedIn +

База с площ от 3000 кв. м. върна 19-те участници в "Къртицата" обратно в 681 година със своята старовремска визия и автентично обзавеждане. Денис Родман (Dennis Rodman) влезе в шоуто по време на специалния Live в ефира на TV7, излъчен 24 часа след старта на реалити формата.

"Бил съм с Мадона, Кармен Електра, Шарън Стоун, Синди Крауфорд... Когато бях с Мадона, тя беше на около 30 години и не, не викаше по време на секс, защото вече беше свикнала...

Животът ми е много динамичен и луд, пътувам постоянно и навсякъде по света, но това взима своите жертви. Не мога да виждам децата си толкова често, колкото искам, особено когато съдът ти забрани. Не обичам да говоря за лични неща", каза американският баскетболист на водещите Иван и Андрей.

Засягайки темата за женската красота, Денис Родман разгледа няколко снимки на Жени Калканджиева, Николета Лозанова, Емануела и... Азия - сценичното алтер его на Азис. 

"Не очаквайте много от мен тази вечер, защото наистина съм доста изморен. Пътувах над 20 часа и нямах възможност да си почина. Идвам от Рим, а преди това бях в Северна Корея. Пътувам вече от 3 месеца, но беше забавно", каза още звездата от NBA.

В Базата Денис Родман ще обитава специално оборудвано за него пространство, в което ще разполага с king size мебели, фитнес уреди, джакузи, снимки на Мерилин Монро, както и със специален телефон, чрез който ще може да получи всичко, което пожелае.

От друга страна, 19-те български участници в "Къртицата" ще трябва да набавят храната си от зеленчукова градина, селскостопански двор с прасета и кокошки, както и от езеро с риби.

Всички заедно обаче ще се впуснат в предизвикателства и битки в Замъка – гладиаторска арена с площ от 1500 кв. м., където ще мерят сили в различни физически изпитания.

"В американското издание на "Къртицата" беше доста по-различно, бяхме в хотел, обикаляхме... ", сподели Денис Родман, интересувайки се за правилата в българския формат.

Срещайки се с родните участници, баскетболната легенда остана леко игнориран, намирайки внимание единствено в лицето на певицата Рут Колева, рапъра 100 Кила и шоумена Деян Неделчев-Икебаната.

"How you doin' girl?", пък бяха думите, с които Родман поздрави Николета Лозанова. Още в първия епизод на шоуто плеймейтката демонстрира наситения си тен и сексапилно тяло.

"Вътре в Базата има хора, които са по-скъпи от Денис Родман и имат повече изисквания от него", коментира водещият Андрей Арнаудов, събеседвайки с гостите в студиото - Тити Папазов, Влади Въргала, Марта Вачкова, "Мис България 2009" Антония Петрова, Миглена Ангелова и продуцента Евтим Милошев.

В дебютния брой на реалити шоуто се проведе и специалният ритуал по избиране на Къртицата, както и първата битка, след която сумата от 10 хил. лева отиде на сметката на Групата.

Сподели.