"Къртицата": Денис Родман хулиганства в Базата, кани Емануела в джакузито

Pinterest LinkedIn +

Денис Родман остана верен на имиджа си, организирайки истинско шоу още с влизането си в "Къртицата". Под влиянието на изконсумираната ракия ексцентричният баскетболист изтръгна всички камери от апартамента си, като се наложи хора от екипа на предаването да го усмиряват.

50-годишната звезда от NBA прекара първата си вечер в Базата флиртувайки, а обект на вниманието му станаха Миглена, Марина и попфолк дивата Емануела.

След като набързо опозна всички, Денис Родман предложи на трите дами да го придружат в джакузито му и да продължат купона в по-тесен кръг. Въпреки настойчивите му опити да ги съблазни Емануела, Марина и Миглена отклониха поканата, но останаха с него до сутринта.

Сред родните знаменитости, които най-силно впечатлиха легендарния спортист, беше Азис, с когото обсъдиха общата си страст да се обличат в женски дрехи.   

В епизода на 28 март 19-те участници ще скачат с бънджи, макар някои от тях изрично да са предупредили, че при никакви обстоятелства няма да преодоляват препятствия, свързани с височини.

Пред първото си лично изкушение пък ще се изправи една от звездите в шоуто. В него той или тя ще трябва да избира между личното си благо и бюджета на Групата.

Гости в студиото на Иван и Андрей по време на третия Live в "Къртицата" ще бъдат Христо Стоичков, Десислава, Емил Кошлуков и Мартин Захариев.

Сподели.