"Къртицата": Денис Родман напусна Базата и България

Pinterest LinkedIn +

Американската баскетболна звезда и актьор Денис Родман (Dennis Rodman) приключи участието си в първия български сезон на реалити шоуто "Къртицата" и се върна в Щатите. Родман пристигна в България на 27 март 2013 година, специално за да се включи в шоуто, чиято американска VIP версия Celebrity Mole: Yucatán спечели през 2004 г.

51-годишният спортист, играл с отборите на Detroit Pistons, San Antonio Spurs, Chicago Bulls, Los Angeles Lakers и Dallas Mavericks, живя под един покрив с родни знаменитости като Николета Лозанова, Рут Колева, Деян Донков, Азис и др.

Верен на себе си, той не пропусна възможността да провокира и тях, и зрителите с думите и действията си, които бяха най-коментираната тема в първите дни на шоуто. В последния си ден в "Къртицата" Родман гостува и в сутрешното токшоу на Иван и Андрей "Сблъсък", показвайки особено силна емоция, след като отговори положително на въпроса дали наистина е правил опит да отнеме живота си.

Преди да отлети от България 201-сантиметровият баскетболист подкрепи благотворителна инициатива, по повод на която отново ще дойде у нас през април. Родман декларира намерението си да отпусне безвъзмездна помощ за изграждането на нов дом за многодетно семейство от Пловдив.

"Като дете и аз останах без дом за две-три години в Съединените щати. Знам колко е трудно да живееш на улицата и да не изкарваш никакви пари", сподели Родман.
Сподели.